Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ήρθες και πάλι τρελό καρναβάλι!!!


Γεια χαρά ,
σας καλωσορίζω και γω με την σειρά μου στο Blog μας και εύχομαι αυτή η προσπάθεια να βρει ανταπόκριση και όλοι μαζί να προβληματιζόμαστε για το τι συμβαίνει στα γήπεδα και όχι μόνο.

Το τριώδιο και οι εορτασμοί της αποκριάς φαίνεται ότι δεν άφησαν ανεπηρέαστους και τους ποδοσφαιριστές αυτό το Σ/Κ και τα ματάκια μας είδαν ωραία πράγματα για ακόμη μια φορά!

Θα επικεντρωθώ στο παιχνίδι Λάρισα-Παναθηναϊκός γιατί αυτό μου κέντρισε περισσότερο την προσοχή και είμαι σίγουρος ότι η υπόλοιπη ομάδα θα αναφερθεί στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Τι είδα εγώ χθες στο AEL F.C ARENA ; Είδα έναν ΠΑΟ χωρίς καμία όρεξη να παίξει ποδόσφαιρο, χωρίς κανένα αγωνιστικό πλάνο, να θυμίζει την ομάδα που βλέπαμε σχεδόν όλη την σεζόν και πού είχαμε ξεχάσει ότι υπάρχει, λόγω των μεγάλων εμφανίσεων στα derby, αλλά την είδαμε να αρχίζει να επανέρχεται δειλά δειλά  στο ματς με τον Ατρόμητο και στην Λάρισα ήταν σαφές ότι επέστρεψε για τα καλά!

Η Λάρισα από την άλλη, που κατά την γνώμη μου αξίζει τον υποβιβασμό, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το φάντασμα που ήταν απέναντι της και πήρε τους πολύτιμους βαθμούς καθαρίζοντας το ματς νωρίς και δίνοντας επιτέλους και λίγο χαρά στον κόσμο της. Αν στην θέση της ήταν μια πιο ικανή ομάδα όπως ο Βόλος ή η Καβάλα το αποτέλεσμα θα ήταν εξευτελιστικό για τον ΠΑΟ.

Τώρα θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου…οι παίκτες του ΠΑΟ μετά το Φάληρο είναι σαφές ότι δεν έχουν καμία όρεξη να παίξουν ποδόσφαιρο και μάλιστα παίκτες που τραβούσαν την ομάδα στα δύσκολα έχουν δηλώσει την αποχώρηση τους το καλοκαίρι και άλλοι είμαι σίγουρος ότι θα φύγουν τώρα που το πλοίο μπάζει νερά για τα καλά. Από τη μια τους δικαιολογώ γιατί δεν πέρασαν και λίγα αυτή την χρονιά αλλά από την άλλη αυτοί επέλεξαν αυτό το επάγγελμα το οποίο δυστυχώς απαιτεί να κλωτσάνε με πάθος το τόπι κάθε Κυριακή, άμα δεν θέλουν να το κάνουν είναι σε λάθος χώρο και αυτό είναι στενάχωρο για όλους μας.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ σε έναν ποδοσφαιριστή που με έχει απογοητεύσει απίστευτα. Αναφέρομαι στο Σωτήρη Νίνη αυτή την ντεμέκ ελπίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μετά την επική πρώτη του χρονιά ακολούθησε μια εγχείρηση στους κοιλιακούς και μια τεράστια ποδοσφαιρική νάρκη που μας έφτασε στην χθεσινή απογοητευτική εμφάνιση. Ξέρετε ποιον μου θύμισε χτες ο Νίνης ;  τον Καστίγιο του Άρη…..έναν παίκτη που δεν έχει καμία όρεξη να βρίσκεται μέσα στο γήπεδο και που 1 στις 10 θα δώσει μια ψευτοκάθετη για να δικαιολογήσει την παρουσία του στο χορτάρι και να σε κάνει να ξεχάσεις ότι δεν μπορεί να κάνει ούτε ένα αξιοπρεπές κοντρόλ και σε 10 μέτρα σπριντ σκοντάφτει και είναι πιο αργός και από τον Καντέ !!! Μπορεί αυτά που γράφω να ακούγονται υπερβολικά αλλά δυστυχώς δεν μου αφήνει άλλα περιθώρια ο Σωτηράκης! Ας κάνει κάτι λοιπόν το καλοκαίρι με την φυσική του κατάσταση, τον εγωισμό του και τον ποδοσφαιρικό του χαρακτήρα και ας γίνει ο Νίνης του Αιγάλεω και της Ρόμα που πατούσε γερά στο χορτάρι και έδειχνε ότι όντως αξίζει να βρίσκεται εκεί και το μέλλον του ανήκει..γιατί ο “βετεράνος” Σωτηράκης έχει κουράσει και το μεγαλύτερο κακό το κάνει στον εαυτό του και όχι μόνο στον ΠΑΟ.

Υ.Γ 1 : Μπράβο στον Φερέιρα που τον αντικατέστησε άμεσα και ελπίζω αυτός να του δείξει πως πρέπει να δουλέψει για να γίνει σταθερός και σοβαρός ποδοσφαιριστής.

Υ.Γ 2 : Μην σας κάνει εντύπωση αν ο Βύντρα δεν ανανεώσει γιατί αυτός σε αντίθεση με κάτι αλλους..έφτασε μόνο με δουλειά εκεί που είναι και από το φιλότιμο του να δείξει ότι αξίζει αυτά τα 700.000 ρημαδώ χιλιάρικα έκανε ένα λάθος από τα παλιά….



"The Pest"…\m/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου