Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ...


Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση στον Ελληνικό Αθλητισμό και απ’ ότι φαίνεται θα σκάσει σε λίγο καιρό η βόμβα που υπάρχει στο χώρο και θα ζήσουμε πολύ δραματικές καταστάσεις.
Θεσμός έχει γίνει πλέον να παρατηρούμε επεισόδια και βίαιες συμπεριφορές κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα ανεξαρτήτως αθλήματος και αγώνα.










Αυτή την εβδομάδα οι ομάδες του ποδοσφαίρου είχαν ρεπό μιας και είχε αγώνα η Εθνική για τα προκριματικά του EYRO και έτσι το σκηνικό των επεισοδίων μεταφέρθηκε στο ταλαιπωρημένο μπάσκετ.
Χθες λοιπόν στην Θεσσαλονίκη έγινε η αναμέτρηση μεταξύ του Ηρακλή και του Άρη σε ένα ματς που ήθελαν την νίκη και οι δυο ομάδες πάρα πολύ για διαφορετικούς λόγους, ο Ηρακλής την ήθελε για να σώσει την χρονιά και να βάλει βάσεις για την παραμονή και ο ΑΡΗΣ για να πιάσει την 3η θέση, όμως φαινόταν από την προηγούμενη μέρα τα πράγματα δεν θα πήγαιναν καλά καθώς είχαμε προκλήσεις και επιστολές και από τις δυο ΚΑΕ. Η μεν διοίκηση του Ηρακλή έστειλε επιστολή στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης που ζητούσε να απαγορεύσουν την είσοδο στο γήπεδο των παραγόντων και του προέδρου του ΑΡΗ  ενώ από την άλλη η διοίκηση του ΑΡΗ έστειλε επιστολή λέγοντας ότι αυτά τα πράγματα είναι αστεία και ότι ο κόσμος θα καταλάβει. Βέβαια το μίσος των δύο συγκεκριμένων ομάδων πηγάζει από την υπόθεση Σχορτσιανίτη (ο ΑΡΗΣ χρωστάει γύρο στο 1 εκατ. Ευρώ στον Ηρακλή) και από τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί του ΑΡΗ στον πρώτο γύρο μέσα στην έδρα του.
Ξεκινάει λοιπόν ο αγώνας και στο γήπεδο υπάρχουν μόνο οπαδοί του Ηρακλή ενώ στα επίσημα καθόταν η διοίκηση του ΑΡΗ με τα security γύρω της και ξαφνικά πριν τελειώσει το 1ο δεκάλεπτο εκεί που ο Ηρακλής κέρδιζε 14-9 οι οπαδοί του Ηρακλή επιτέθηκαν στην διοίκηση του ΑΡΗ στα επίσημα και στους δημοσιογράφους που βρισκόταν εκεί και έτσι ξεκίνησε το ξύλο με τα ΜΑΤ και οι φασαρίες. Τα δακρυγόνα και οι φωτοβολίδες έπεφταν βροχή μέσα στο κλειστό γήπεδο η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και ακατάλληλη για αγώνα και οι παίχτες με τους διαιτητές και όλο το team που βρισκόταν μέσα στο γήπεδο πήγαν στα αποδυτήρια μέχρι να παρθεί η απόφαση από τον κομισάριο (όπως πάντα καθυστερημένα) για να εκκενωθεί το γήπεδο. Μετά από ένα εικοσάλεπτο λοιπόν εκκενώθηκε το γήπεδο και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά με τον Ηρακλή να φαίνεται επηρεασμένος από τα γεγονότα που εξελίχθηκαν και με τον ΑΡΗ να φεύγει νικητής στο τέλος με 86-70. Θα πρέπει επίσης να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΡΗ που δεν έφυγε από το ματς και ξαναβγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να τελειώσει το παιχνίδι και δεν άφησε τον Ηρακλή να καταδικαστεί.
Και εκτός από το μπάσκετ επεισόδια χθες είχαμε και στον αγώνα βόλεϋ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Πανελληνίου.




Η κατάσταση λοιπόν όπως είπα και στην εισαγωγή μου μυρίζει μπαρούτι και πραγματικά δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση. Κάθε εβδομάδα όλο και σε κάποιο γήπεδο θα δούμε επεισόδια με την πολιτεία να μην κάνει τίποτα, την αστυνομία να μην πιάνει κανένα και όσους πιάνουν τους αφήνουν ελεύθερους γιατί η νομοθεσία είναι ανεπαρκής και η ατιμωρησία όσο πάει γιγαντώνεται.
Πραγματικά δεν ξέρω τι ποτίζει το μυαλό αυτών των ανεγκέφαλων που κάνουν όλα αυτά τα έκτροπα και μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα γιατί όλα αυτά δεν γίνονται μόνο στα «μεγάλα» ματς, γίνονται παντού...
Κάντε επιτέλους κάτι γιατί έτσι όπως το πάτε θα μας κάνετε να σιχαθούμε και να ασχολούμαστε με τον αθλητισμό που τόσο γουστάρουμε...


Kourtone

5 σχόλια:

  1. file kourtone dose provlepseis gia stoixima..eimai fan sou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σου δώσω φίλε μου αλλά ποιος είσαι??
    Σας παρακαλώ όσοι κάνουν σχόλια ας γράφουν ένα όνομα ή ένα ψευδώνυμο για να ξέρουμε με ποιον μιλάμε και σε ποιον απευθυνόμαστε...

    Kourtone

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mpravo stin Arianara pou den afyge apo ton agwna..

    salonikios -3-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημεία φίλε δεν θα δώσω σήμερα γιατί αν δεις και εσύ το κουπόνι δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο και δεν βγαίνει καμία καλή επιλογή.

    Kourtone

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 97 xronia ARIS...
    xronia polla agapi mou glukia kai sta 100 tha eimai pali edw na sto tragoudw....

    salonikios -3-

    ΑπάντησηΔιαγραφή