Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του  blog μας!!!
Την προηγούμενη εβδομάδα δεν τα πήγαμε καλά αφού μας τα χάλασε η Λοριάν και η Ντόρτμουντ, τι να κάνουμε όμως έτσι είναι η μπάλα...
Σήμερα οι επιλογές μου είναι...



1) Σάντερλαντ-Λίβερπουλ
Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την Σάντερλαντ μετά από 15 μέρες μένοντας χωρίς την γεύση της νίκης για πέντε συνεχόμενες αγώνες που την φέρνει πλέον εκτός στόχων ( 9η θέση με 38 βαθμούς). Μια Στάνταρντ η οποία δεν πείθει καθόλου αμυντικά αφού στα πέντε τελευταία ματς δέχτηκε εννέα γκολ, διάστημα στο οποίο δεν έχει κερδίσει. Ο αρχηγός Λι Κάτερμολ, ο αμυντικός Ονουόχα και ο μέσος Ζέντεν επιστρέφουν αφού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς και υπολογίζονται σήμερα κανονικά, ενώ εκτός παραμένει ο αμυντικός Τέρνερ, ο επιθετικός Φρέιζερ Κάμπελ και ο βασικός τερματοφύλακας Γκόρντον και την θέση του θα την καλύψει ο αναπληρωματικός Βέλγος Μινολέτ.
Αποκλεισμός για την Λίβερπουλ από την Μπράγκα στο Europa League φέρνοντάς την πλέον με σε μειονεκτική θέση αφού ο μόνος στόχος που της απέμεινε είναι το κυνήγι της 5ης θέσης που θα την βγάλει στην Ευρώπη. Απόντες σήμερα θα είναι ο σημαντικός αρχηγός Στήβεν Τζέραρντ, ο Κέλι, ο Αουρέλιο και ο Σέλβι. Καλά νέα για τον coach Νταγκλίς αφού θα έχει στην διάθεσή του τον πολυτιμότατο Σουάρεζ. 
Ματς μονόδρομος σήμερα στο στάδιο του Φωτός για την Λίβερπουλ αν θέλει να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα της Τότεναμ χθες και να μπει στην 5αδα. Ποντάρω στο διπλό σε μια πολύ καλή απόδοση 2,50 (ΟΠΑΠ) και 2,55 (bwin).


2) Χέρκουλες-Οσασούνα
 Μετά από την ήτα με 3-0 από την Ρεαλ η Έρκουλες διατηρήθηκε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και πλέον το σημερίνο ματς είναι καθοριστικό για την ομάδα του Εστέμπαν Βίγκο. Ένα γκολ στα τελευταία ματς έχει πετύχει η Έρκουλες που είναι και ο κύριος λόγος της κατάστασης της ομάδας. Τραυματίες οι επιθετικοί Τρεζεγκέ και Τότε όπως και ο αριστερός μπακ Πένια καθώς αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει ο αριστερός εξτρέμ Ντρέντε.
Εύκολη επικράτηση την προηγούμενη εβδομάδα με 3-1 επί της Σανταντέρ. Με την νίκη αυτή εξασφάλισε προβάδισμα έξι βαθμών και έτσι ταξιδεύει στο Αλικάντε για να παίξει για δύο αποτελέσματα διατηρώντας και ένα αήττητο σερί τριών αγώνων. Τραυματίες οι σέντερ φορ Αράντα και Παντιάνι, τιμωρημένοι οι μέσοι Νεκουνάμ και Σοριάνο ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο κεντρικός αμυντικός Σέρχιο.
Η Οσασούνα πιστεύω ότι θα δώσει μεγάλη σημασία στην άμυνά της αφού παίζει και για δύο αποτελέσματα θέλοντας να δυσκολέψει την αντίπαλο η οποία εκτός των άλλων παρουσιάζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα κλειστό παιχνίδι στο Αλικάντε γι’ αυτό ποντάρω στο under 1,45 (ΟΠΑΠ) και 1,57 (bwin).


3) Αθλέτικ Μπιλπμάο-Βιγιαρεάλ
Ικανοποιημένος από το 2-2 κόντρα στην Χετάφε δήλωσε ο τεχνικός Χοακίν Καπαρός που ζήτησε από τους παίχτες του να νικήσουν την Βιγιαρεάλ. Η Αθλέτικ διατηρείται στις ευρωπαϊκές θέσεις και πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να καταφέρει να βγει στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Τραυματίες ο επιθετικό Τοκέρο, ο μέσος Ιτουράσπε και οι αριστεροι μπακ Αουρτενέτσε και Καστίγιο.
Στην επόμενη φάση του Europa League πέρασε την Πέμπτη η Βιγιαρεάλ και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Τβέντε. Εμφανώς κουρασμένη και καταπονημένη είναι η Βιγιαρεάλ από τα πολλά παιχνίδια την τελευταία περίοδο και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα όπου την προηγόυμενη εβδομάδα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Χιχόν που έπαιζε με εννέα παίχτες. Εκτός ο φορ Νιλμάρ, λόγω τιμωρίας εκτός ο αμυντικός Γκονσάλο Ροντρίγκεζ. Μακροχρόνια απόντες ο μπακ Άνχελ και ο μέσος Σένα.
Ανοιχτό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδα με πολύ καλές επιθέσεις και έφεση στο σκοράρισμα. Ποντάρω σαν πρώτη επιλογή το over 1,70 (ΟΠΑΠ) και 1,80 (bwin), ενω σαν δεύτερη επιλογη τον άσο 2,00 (ΟΠΑΠ) και 2,10 (bwin).


4) Λεβερκούζεν-Σάλκε
Αποκλεισμός για την Λεβερκούζεν στο Μαδριγάλ και στρέφεται πλεόν στο πρωτάθλημα. Νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Μάιντζ με 1-0 που την φέρνει στο -9 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ 8 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Αβέβαιο το θέμα παραμονής του Χάινκες που λέγεται ότι το καλοκαίρι θα κάτσει στον πάγκο της Μπάγιερν. Εκτός παραμένουν ο αμυντικός Φρίντριχ και ο μέσος Μπαρνέτα.
Εμφανώς κουρασμένη η Σάλκε από την πρόκριση κόντρα στην Βαλένθια. Δύσκολη νίκη πήρε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1 χάρη στο γκολ του Χαριστέα κόντρα στην Αϊντραχτ. Παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας ο Φέλιξ Μάγκατ και σήμερα την θέση του θα πάρει ο βοηθός του. Τιμωρημένος ο επιθετικός Φαρφάν και εκτός ο επιθετικός Χούντελαρ ενω αμφίβολος ο αμυντικός Μέντσελντερ. Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός κεντρικός αμυντικός Χιόβεντες. 
Δύσκολο το συγκεκριμένο ματς και θα σταθώ στα 2-3 γκολ 1,80 (ΟΠΑΠ) και στο over 1,72 (ΟΠΑΠ) και 1,85 (bwin).


5) Σπόρτινγκ Χιχόν-Αλμερία
Καθοριστικό το παιχνίδι σήμερα κόντρα στην Αλμερία αφού έχει την ευκαιρία να αφήσει έξι βαθμούς πίσω μια ομάδα που παλεύει για την σωτηρία. Τιμωρημένοι ο αριστερός μπακ Χοσέ Ανχέλ, ο δεξιός μπακ Σάστρε και ο τερματοφύλακας Κουεγιάρ ενώ επιστρέφει ο δεξιός μπακ Λόρα.
Καλή ομάδα και πολύ δυνατή η Αλμερία η οποία θα παλέψει σήμερα στο ντέρμπι παραμονής με την Χιχόν εν όψη ενός δύσκολου προγράμματος. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει ο Όλτρα και ο μεσοεπιθετικός Πιάτι. Πλήρης η απόστολή της Αλμερία καθώς δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα τιμωριών και τραυματισμών.
Δυνατό ματς με την Χιχόν να έχει το προβάδισμα καθώς είναι σε καλύτερη φόρμα από την Αλμερία επειδή όμως είναι και οι δύο καλές ομάδες και παίζουν σήμερα για την παραμονή τους θα ποντάρω στο goal goal στο 1,65 (ΟΠΑΠ) και 1,88 (bwin).




Αυτές είναι οι επιλογές μου για σήμερα και ιδιαίτερα στέκομαι στις τρεις πρώτες. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.
Καλή τύχη σε όλους και ευχαριστώ για την ανάγνωση!!!


Kourtone

4 σχόλια:

  1. Χαιρετώ Kourtone,
    Ωραία σημειά για κυριακή,
    καλά αποτελέσματα για όσους τα παίξουν!

    salonikios -3-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας τα χάλασαν τα ισπανικά Σαλονικιέ... Τώρα να δούμε τι θα κάνουμε την επόμενη εβδομάδα.
    Kourtone

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ela mikre, dose mas kana simeio :P

    http://bet-4fun.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύσκολο Σ/Κ για προβλέψεις σήμερα αλλά κάτι θα κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή