Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

BASKET IN EUROPE!!!


Χαιρετώ και εγώ με τη σειρά μου το blog. Στα δικά μου άρθρα θα ρίχνουμε κάποιες ματιές στο μπάσκετ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αλλά και φυσικά του NBA!!! Για τα σημεία όχι πολλά λόγια, λίγα και καλά! Δεν θα μακρηγορήσω για αυτό θα πάω κατευθείαν στα σημεία που προτείνω σήμερα Κυριακή 27 του μήνα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ: 2
Πρώτο παιχνίδι,  η Βαλένθια που έχει κάνει απίστευτα πράγματα φέτος  ωστόσο έχει κούραση και ένα τραυματία. Η κούραση αναμενόμενη καθώς δυο παιχνίδια με τη Ρεάλ την έχουν εξαντλήσει και το πλήθος των  παικτών της είναι στα όρια τους.  Αντίθετα, οι Βάσκοι σύμφωνα με την ιστορία νικούν μεγάλες ομάδες και με χάντικαπ  10,5 που δίνεται άμα θυμάμαι καλά, δύσκολα μπορεί να καλυφθεί από τη Βαλένθια.


EΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ- ΣΑΡΑΓΟΣΑ: 1
Δεύτερο παιχνίδι, η Εστουδιάντες η οποία είναι το φαβορί. Η Εστουδιάντες έχει μια καλή ομάδα, με εξαιρετική έδρα που μπορει να την εξασφαλίσει τη νίκη υπερνικώντας το χάντικαπ που δίνεται στην άλλη ομάδα.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: 2              
Τρίτο παιχνίδι, ο Πανελλήνιος οποίος είναι πιο ποιοτική ομάδα από τον Ηλυσιακό. Το χάντικαπ σε συνδυασμό με το ότι είναι καλύτερη ομάδα μας αρέσει πολύ!

ΒΑΡΕΖΕ- ΛΟΤΤΟΜΑΤΙΚΑ ΡΟΜΑ: 2
Τελευταίο παιχνίδι για σήμερα. Θα ρισκάρω στη Ρόμα και αυτό επειδή έχει καιρό να κερδίσει εκτός έδρας και κατά δεύτερο η Βαρέζε πάει για άνετη παραμονή.



a.S.3

2 σχόλια:

  1. Καλά σημεία a.S.3 θα προτιμήσω το δεύτερο και το τρίτο και αν υπάρχει χάντικαπ 10,5 στο πρώτο όπως είπες θα παίξω και αυτό...
    Καλά αποτελέσματα!!!

    Kourtone

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mprqabo adelfe...mas fotises!!!...na sai kala!panta tetoia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή