Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ξεκινώντας δειλά δειλά με το blog μας αρχίζουμε και μια ενότητα για το στοίχημα και προβλέψεις. Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!
Σήμερα λοιπόν στέκομαι στις εξής επιλογές:


1) Aϊντραχτ Φρανκφούρτης-Καϊζερσλάουτερν

     Ματς φωτιά και για τις δυο ομάδες. Η μεν Αϊντραχτ μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο γύρο και τον Γκέκα να σκοράρει συνεχώς βρίσκεται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα της Bundesliga μένοντας χωρίς γκολ για εφτά ματς και με ένα Γκέκα να έχει πάρει διαζύγιο με το γκολ. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε σκληρή ήττα εντός έδρας από την προτελευταία και ταλαιπωρημένη Στουτγάρδη με 0-2 έχοντας χάσει τρομερές ευκαιρίες για την επίτευξη ενός τέρματος. Για σήμερα παρατάσσεται κόντρα στην Λάουτερν με τρεις απουσίες η μια του είναι περισσότερο σημαντική αυτή του μέσου Καϊο με σκοπό να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα της δώσουν μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Η Λάουτερν τώρα που βρίσκεται στην 16η θέση και κινδυνεύει προέρχεται από ισοπαλία με 1-1 κόντρα στο Αμβούργο μένοντας για έβδομο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη. Μια σοβαρή απουσία για σήμερα αυτή του μεσοεπιθετικού Ιλίσεβιτς. Θα ποντάρω στον άσσο πιστεύοντας ότι η Αϊντραχτ θα ξαναγυρίσει στις νίκες με τον κόουτς της να παίζει το τελευταίο χαρτί για την παραμονή στο τιμόνι της ομάδας. Σαν δεύτερη επιλογή το under.
2) Μπόλτον-Άστον Βίλα
     Ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που τις τελευταίες αγωνιστικές να σκοράρουν συνεχώς τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Η Μπόλτον στα τελευταία τέσσερα ματς μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Σήμερα παρατάσσεται με δυο απουσίες και οι δυο στην άμυνα. Η Άστον Βίλα βελτιωμένη σημαντικά τελευταία στο πρωτάθλημα θα παίξει κόντρα στη Μπόλτον με δυο απουσίες στα στόπερ και μια λόγω τιμωρίας ο μέσος Μακούν ενώ επιστρέφει ο Ντάρεν Μπέντ. Ανοιχτό ματς στο Ριμποκ Σταντιουμ και προβλέπω πολλά γκολ. Άρα επιλογή μου το over και το goal-goal.
3) Μονπελιε-Ρεν
     Ματς ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες, τη μεν Ρεν να διεκδικεί τον τίτλο και τη Μονπελιε να προσπαθεί για την τέταρτη θέση που θα την οδηγήσει στην ΕΥΡΩΠΗ. Η Μονπελιε διατηρεί ανέπαφη την εστία της για τρια συνεχόμενα ματς παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα στην άμυνά της. Σήμερα θα παραταχθεί κόντρα στην Ρεν με τρεις απουσίες δεν μπορώ όμως να τις χαρακτηρίσω σημαντικές. Η Ρεν πετυχαίνοντας 4 σερί νίκες έπιασε τη δεύτερη θέση και ισοβαθμεί με την πρώτη Λιλ διεκδικόντας τον τίτλο. Αποθεραπεύτηκαν και πάρουν θέση στην βασική εντεκάδα ο στόπερ και αρχηγός Μανγκάν και ο εξτρέμ ο Μπραϊμί ενώ δεν παρουσιάζει σημαντικές απουσίες.
Θα ποντάρω στο under αν και σε μικρή απόδοση ανάμεσα σε δυο ομάδες με πολύ σφιχτές άμυνες και καλή παρουσία.
 Αυτές οι επιλογές μου για το Σάββατο, λίγες αλλά πιστεύω καλές. Ελπίζω να πληρωθούμε και να μπούμε με το δεξί στην ενότητα ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ...

Kourtone 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου