Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

[MMA] UFC Fight Night 24: Nogueira vs. Davis Predictions by The Pest & G.S.P. [M.M.A.]

Καλησπέρα! Aπανωτά post για το mma αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς καθώς  τo UFC δεν μας αφήνει να πάρουμε ανάσα! Οπότε ως γνωστόν και πάλι predictions για το Fight Night 24!





Έχουμε και λέμε λοιπόν :

Featherweight bout: Leonard Garcia Vs. Chan Sung Jung
To main event ξεκινά με έναν re-match που πιστεύω ότι θα είναι και fight of the night. Δυο καθαρόαιμοι strikers θα τα δώσουν όλα για όλα μέσα στο οκτάγωνο και όλοι ελπίζουμε σε έναν αγώνα σαν και αυτόν που είδαμε όταν αναμετρήθηκαν πέρσι και μάλιστα κέρδισε τον τίτλο του Fight of the Year! Ειλικρινά μου είναι πολύ δύσκολο να κάνω πρόβλεψη…αλλά θα πω Leonard Garcia.

Welterweight bout: Amir Sadollah Vs. DaMarques Johnson
Στην συνέχεια έχουμε μια επίσης ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ δύο βετεράνων του TUF , των Amir Sadollah και DaMarques Johnson. Έμπειροι και οι δυο με τον Johnson να έχει περισσότερα fights άλλα τα πιο πολλά σε κατώτερα promotions. Πιστεύω ότι το ανώτερο striking του Sadollah καθώς και το αρκετά καλό και υποτιμημένο ground game του δώσει την νίκη. Όχι εύκολα πάντως γιατί ο Johnson έχει δείξει μεγάλη βελτίωση στο έδαφος και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Welterweight bout: Dan Hardy Vs. Anthony Johnson
Co-main event της βραδιάς με τον βρετανό Dan Hardy να αντιμετωπίζει τον Anthony Johnson. Πιστεύω ότι ο Hardy είναι μια κλάση ανώτερος mma fighter σαφώς πιο well rounded και με αρκετή εμπειρία έχοντας δώσει μάχη και για τον τίτλο. Από την άλλη ο Johnson έχει στην κατοχή του την δύναμη να βγάλει οποιονδήποτε K.O με μια και μόνο γροθιά. Αν ο Hardy προσέξει δεν θα δυσκολευτεί να πάρει την νίκη με T.K.O ή κάποιο submission. Hardy λοιπόν!

Light Heavyweight bout: Antônio Rogério Nogueira Vs. Phil Davis
Τέλος φτάσαμε στο main event, όπου ο Little Nogδίδυμος αδερφός του θρύλου MinotauroNogueira θα συναντήσει τον πολλά υποσχόμενο Phil Davis. Από άποψη εμπειρίας η πλαστιγκα γέρνει προς το μέρος του Nogueira ο οποίος είναι αρκετά well rounded και καλός στο BJJ υστερεί λίγο στο striking αλλά δεν θα είναι τόσο σημαντικό πιστεύω στον συγκεκριμένο fight καθώς ο Davis δεν έχει stand up που να είναι σαφώς ανώτερο. Έχει όμως σαφώς ανώτερο wrestling που κατά την γνώμη μου θα του δώσει την νίκη. Ο Nogueira έδειξε και στον αγώνα με τον Bader ότι δεν έχει της λύσεις να αντιμετωπίσει έναν wrestler υψηλού επιπέδου. Θα πω Davis λοιπόν με decision ή T.K.O.

Επίσης, εν συντομία  για κάποια preliminary fights τα picks μου είναι τα έξης :
Featherweight bout:  Alex Caceres vs.  Mackens Semerzier
Heavyweight bout:  Jon Madsen vs.  Mike Russow
Welterweight bout:  John Hathaway vs.  Kris McCray
Heavyweight bout:  Sean McCorkle vs.  Christian Morecraft
Welterweight bout:  Johny Hendricks vs.  TJ Waldburger

"The Pest"……\m/


Καλησπέρα και από εμένα, τον G.S.P. (φαντάζεστε αυτά να τα έγραφε πραγματικά ο GSP??), μετά από ένα πολύ καλό UFC 128 (στο οποίο είχαμε 80% επιτυχία μέσο όρο στο Main Card!), έρχεται ένα πολλά υποσχόμενο Fight Night. Πιθανώς να είναι το καλύτερο Fight Night από πλευράς ονομάτων... Να τονίσω ότι υπάρχουν και sites όπου μπορείτε να ποντάρετε για κάποιους αγώνες.

Έχουμε λοιπόν:

Featherweight bout: Leonard Garcia Vs. Chan Sung Jung
Στο oppener του main card έχουμε το Fight Of The Year 2010, σύμφωνα με το Wrestling Observer Newsletter. Δεν νομίζω ότι ο αγώνας αυτός θα είναι στον ίδιο τρελό ρυθμό που είδαμε στο πρώτο τους fight όπου κέρδισε ο Garcia με decision, διότι ο Κορεάτης έχει record 1-3 στα 4 τελευταία του fights και νομίζω ότι θα μπει πιο συντηρητικά μιας και είναι και το UFC debut του. Θα πάω με τον Leonard Garcia, με decision.

Welterweight bout: Amir Sadollah Vs. DaMarques Johnson
Εδώ έχουμε ένα match-up της τελευταίας ας πούμε στιγμής, καθώς ο Amir Sadollah (TUF 7 Winner) επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Duane Ludwig, o οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον James Wilks (TUF 8 Winner), o οποίος τραυματίστηκε και αυτός με τη σειρά του και αντικαταστάθηκε εν τέλει από τον DaMarques Johnson (TUF 8). Πιστεύω ότι ο Amir Sadollah έχει εξελιχθεί πάρα πολύ από τότε που τον είδαμε στο TUF 7, ειδικά μετά το ταξίδι του στην Ολλανδία και πιστεύω ότι θα καταφέρει να κερδίσει με κάποιο submission σε έναν από τους τελευταίους γύρους, ή τουλάχιστον με ένα decision.

Welterweight bout: Dan Hardy Vs. Anthony Johnson
Στο co-main event έχουμε τον Dan Hardy που προέρχεται από 2 ήττες (GSP και Condit) και πρέπει οπωσδήποτε να πάρει το fight. Απέναντί του έχει τον Anthony Johnson ο οποίος εξαιτείας ενός τραυματισμού έχει να παίξει από το τέλος του 2009. Θα είναι σκουριασμένος, δυσκολεύεται πάντα να χάσει το βάρος, άρα και κουρασμένος και πιστεύω ότι θα ηττηθεί, αν και πάντα παραμένει ένας πολύ επικίνδυνος fighter που μπορεί να τελειώσει fights. Dan Hardy στο fight of the night ελπίζω.

Light Heavyweight bout: Antônio Rogério Nogueira Vs. Phil Davis
Τέλος, στο main event ο Little Nog αντιμετωπίζει έναν ακόμα wrestler, τον Phil Davis. Ως τώρα πάντα αντιμετώπιζε προβλήματα με skilled wrestlers και πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί και το Σάββατο. O Phil Davis πιστεύω θα έχει το πάνω χέρι σε αυτό fight και πιστεύω ότι το άριστο Jiu-Jitsu του Nogueira δεν θα του σταθεί εμπόδιο ώστε να κερδίσει με decision.

Για τα preliminary fights τέλος έχουμε:
Heavyweight bout:  Jon Madsen vs.  Mike Russow
Welterweight bout:  John Hathaway vs.  Kris McCray
Heavyweight bout:  Sean McCorkle vs.  Christian Morecraft
Welterweight bout:  Johny Hendricks vs.  TJ Waldburger
Middleweight bout: Mario Miranda vs. Aaron Simpson

Αυτά κι από εμένα...
Ευχαριστώ για την ανάγνωση. Ως την επόμενη φορά... "Never leave to the judges."

--> G.S.P. <-- 
_________________________________



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου