Σελίδες

Αρθρογράφοι / Κατηγορίες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο bloggaro@gmail.com

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

[MMA] UFC 128 Predictions by The Pest & G.S.P. [M.M.A.]

Καλησπέρα mma fans! Fight week λοιπόν και ξεκινάμε με τον G.S.P. την ενότητα με των Predictions (προβλέψεων) για τα ufc events και όχι μόνο. Θα ακολουθήσουν και reviews των events και γενικά όπου υπάρχει action εμείς θα σχολιάζουμε!

UFC 128 λοιπόν έχουμε και λέμε!



Heavyweight bout:  Mirko Filipović vs.Brendan Schaub
Το main event ξεκινάει με ένα heavyweight fight το οποίο κρίνω ότι θα ξεκινήσει καλά την βραδιά. Έχουμε τον πολύ έμπειρο Mirko "CroCop" Filipović, έναν kickboxer επιπέδου K-1 και απέναντι του βρίσκεται ο πολλά υποσχόμενος και finalist του ultimate Fighter 10 Brendan Schaub. Νομίζω θα γίνει ένα stand up fight όπου η εκρηκτικότητα του Schaub θα του δώσει την νίκη με ένα ωραίο T.K.O..

Middleweight bout:  Nate Marquardt vs. Dan Miller
Επόμενο bout στην middleweight κατηγορία. Αξίζει να πούμε ότι ο Marquardt ήταν να αντιμετωπίσει τον Akiyama αλλά λόγω της τεραστίας καταστροφής που έπληξε την Ιαπωνία τον αντικατέστησε ο Dan Miller. Δεν βλέπω πως μπορεί ο Miller να κερδίσει τον Nate ‘”The Great” και ειδικά μην όντας προετοιμασμένος για αυτόν τον αντίπαλο. Βλέπω Κ.Ο. απ τα παλιά για τον Marquardt!

Lightweight bout:  Jim Miller vs.Kamal Shalorus
Τώρα περνάμε στον αδερφό του Dan που βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Kamal Shalorus. Έμπειροι και οι 2 , με πάρα πολύ καλό ground game πιστεύω ότι θα είναι από τα καλύτερα fights της βραδιάς. Τώρα για νικητή θα πω Jim Miller αν και ο Shalorus είναι πολύ επικίνδυνος πιστεύω ο Miller θα είναι μεθοδικός και θα καταφέρει να πάρει το submission ή το decision και να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά στην κατηγορία.

Bantamweight bout:  Urijah Faber vs Eddie Wineland
Co-main event στην πάντα εντυπωσιακή  bantamweight κατηγορία. Ο πολύ έμπειρος Urijah Faber θα βρεθεί στο οκτάγωνο με τον επίσης έμπειρο  Eddie Wineland. Προσωπικά θα πω Fight of the Night γιατί περιμένω πολλά και από τους 2 στο ντεμπούτο τους στο UFC. Ίσως ο Faber να είναι πιο ολοκληρωμένος fighter αλλά θα πάω με το pure striking του Wineland και ελπίζω σε ένα TKO!

Light Heavyweight Championship bout:  Maurício Rua (c) vs.Jon Jones
Και φτάσαμε στο main event of the evening που λέει και ο αξιαγάπητος Bruce Buffer! Ο βραζιλιάνος Shogun Rua θα υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στον πιο γρήγορα ανερχόμενο και υποσχόμενο star του UFC τον JonBonesJones. Περιμένουμε έναν εντυπωσιακό αγώνα λοιπόν. Εγώ βλέπω τον Jones να επικρατεί με τον φρενήρη ρυθμό που έχει τα απρόβλεπτα χτυπήματα αλλά και το grappling του που αγώνα με τον αγώνα το βλέπουμε να περνά σε άλλο επίπεδο. Θα πω λοιπόν submission και πιθανόν submission of the night για τον Jones απέναντι στον έμπειρο άλλα ‘’σκουριασμένο’’ λόγω του τραυματισμού του Rua.

Τέλος εάν κάνετε Like στην σελίδα του UFC στο facebook μπορείτε να δείτε free 2 preliminary fights!

Welterweight bout:  Ricardo Almeida vs.  Mike Pyle : Όπου βλέπω Pyle.
Lightweight bout:  Kurt Pellegrino vs.  Gleison Tibau : Εδώ θα πω Pellegrino.

Αυτά από εμένα ελπίζω να πέσω μέσα σε τίποτα και να απολαύσουμε καλά Fights!

"The Pest"……\m/


Χαίρετε και από εμένα, τον G.S.P.. Πριν αρχίσω με τα predictions, θα ήθελα να πω ότι βλέπω να είναι ένα event το οποίο εμάς τους fans δε θα τους απογοητεύσει. Όπως σχεδόν όλα φυσικά τα UFC...

Heavyweight bout:  Mirko Filipović vs.Brendan Schaub
Ο CroCop εδώ και καιρό δεν είναι στα καλύτερά του…  Με σύνολο 3-2 μετά την επιστροφή του στο UFC το 2009, έχει χάσει από Mir και Dos Santos, 2 top fighters στην κατηγορία, χωρίς να έχει δείξει το killer instinct που τον έκανε διάσημο. Ο Shaub από την άλλη έχει ένα σερί 3-1 στο UFC χάνοντας μόνο από τον Roy Nelson στον τελικό του TUF 10, χωρίς να έχει νικήσει βέβαια κανένα μεγάλο όνομα. Θα πάω με CroCop, αν και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν συμβεί το αντίθετο… Τώρα για τον τρόπο και την ποιότητα του fight, όλα κρίνονται από τον CroCop και σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, αλλά το βλέπω προς το decision υπέρ του CroCop.

Middleweight bout:  Nate Marquardt vs. Dan Miller
O Dan Miller σε αντίθεση με τον αδερφό του (που δεν ξέρω πως τα κανονίζουν, αλλά κάθε φορά έχουν και οι δύο fights στο ίδιο event), δεν είναι championship material. Δεν ξέρω, αλλά μου θυμίζει τον Bisping σε μια χειρότερη version. Κερδίζει όλους τους μεσαίας δυναμικότητας fighters, αλλά χάνει όλα τα σημαντικά και μεγάλα fights του. Απέναντί του έχει τον NateThe GreatMarquardt, που είναι μια knockout-machine. Πραγματικά, δεν βλέπω πως μπορεί να χάσει ο Marquardt. Βλέπω νίκη του, με KO.

Lightweight bout:  Jim Miller vs.Kamal Shalorus
Έχουμε ένα φοβερό Jiu-Jitsu guy και ένα φοβερό amateur wrestler. O Miller είναι αποφασισμένος να δείξει ότι αξίζει ένα title-shot σε μια φουλαρισμένη κατηγορία. Αν καταφέρει ο Ιρανός να τον κοντρολάρει στο έδαφος για 3 γύρους, ίσως να έχει μια ελπίδα για ένα decision, αλλά δεν το βλέπω. Πιστεύω ότι ο Jim Miller είναι καλύτερος fighter, πιο all-around και θα το δείξει νικώντας με Submission.

Bantamweight bout:  Urijah Faber vs Eddie Wineland
To Californian Kid είναι πλέον στην κατηγορία που του ταιριάζει περισσότερο και πιστεύω ότι θα το δείξει αυτό. Με φοβερά chokes και πολύ καλό ground and pound στο οπλοστάσιό του θα προσπαθήσει νομίζω να πάρει ένα submission ή ένα TKO από τον Wineland, ο οποίος έρχεται με ένα πολύ καλό σερί 4-0 από το WEC.  Προβλέπω νίκη του Faber και ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στο title-shot.

Light Heavyweight Championship bout:  Maurício Rua (c) vs.Jon Jones
O Shogun με 6 χρόνια και 12 fights περισσότερα από το JonBonesJones, φαντάζει στα χαρτιά μεγάλο φαβορί. Παρόλα αυτά, ο πολύς κόσμος ψηφίζει Jones και αυτό κάνω και εγώ. Φονικά elbows, ευρηματικά subs, ασυνήθιστο style, κάνουν τον Jonnie πιο τρομακτικό στα μάτια μου, και από τον Brock Lesnar ακόμα! Μόνο τα fights του να δεις με τους Vera και Hamill (των οποίων τη μούρη έκανε κυριολεκτικά κιμά!) και το domination του σε fighters βεληνεκούς των Bonnar, Matyushenko και Bader, αρκεί ώστε να πιστέψεις σε αυτόν. Βέβαια για να τα λέμε όλα, ο Shogun είναι ένας θρύλος στα 29 του μόνο χρόνια. Έχοντας νίκες επί των Machida, Overeem, Liddell, Little Nog και Rampage και με 4 μόνο ήττες στην πλάτη του, να αποδεικνύουν το πόσο δυνατός αντίπαλος είναι, δεν πρέπει να υποτιμάται. Αλλά βλέπω Jones να κερδίζει με κάποιο choke.

Συνοπτικά, θα αναφέρω και κάποια fights από το Preliminary Card με τα bold να σημειώνω τους νικητές:
Edson Barboza Vs Anthony Njokuani  (δείτε τα απίστευτα leg kicks του Barbosa)
Ricardo Almeida Vs Mike Pyle
Kurt Pellegrino Vs Gleison Tibau
Joseph Benavindez Vs Ian Loveland

Ευχαριστώ για την ανάγνωση. Ως την επόμενη φορά... "Never leave to the judges."
 --> G.S.P. <-- 
_________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου